home
Home_2
Home_3
Home_4
Home_5
home_6
home_7

Ben je op zoek naar een fotograaf in de gemeenten Bladel? Van fotografie naar visual storytelling. Wendy van Haaren Fotografie

Spontane fotografie met een (knip)oog voor detail! Tijdens mijn fotoshoots en reizen probeer ik de schoonheid om me heen vast te leggen en de wereld te laten zien door mijn ogen. Iedereen heeft uiteindelijk een mooi verhaal te vertellen. Wat is jouw verhaal? Let me know!

Contact opnemen?

(06) 207 49 534
info@wendyvanhaaren.nl

Over Bladel
De huidige gemeente Bladel werd in 1997 gevormd door fusie uit de vroegere gemeenten Bladel en Netersel en Hoogeloon, Hapert en Casteren. Het gemeentehuis in Hapert kwam te vervallen en het gemeentehuis van de nieuw gevormde gemeente werd gevestigd te Bladel op de locatie van het oude gemeentehuis.

De huidige gemeente kent, naast landelijke gebieden, ook veel industrie die voornamelijk in de kernen Hapert en Bladel is gevestigd. Daarnaast is er in 2011 in Hapert een grootschalig nieuw bedrijventerrein aangelegd, het Kempisch Bedrijvenpark (KBP), dat zich tussen de kom van Hapert en de autosnelweg uitstrekt. Destijds is er ook een nieuwe aansluiting gerealiseerd op de snelweg A67. In 2012 werden de eerste bedrijven hier geopend.

Meer informatie: https://www.bladel.nl