Speciale Lente ACTIE voor tieners

Heb jij ook een tiener in huis? Klaar met de lockdown? De laatste loodjes wegen het zwaarst. Ik kan me nog goed herinneren toen ik tiener was. Ready to go, met een portie gezonde nieuwsgierigheid, zelfstandig op pad. De wereld lag aan mijn voeten, klaar om ontdekt te worden. Samen naar school fietsen, uren op de hoek van de straat blijven kletsen. En vooral héél veel plezier maken. Gun jij jouw tiener, ondanks alle coronamaatregelen, dit gevoel ook? Dat komt mooi uit, want speciaal voor deze kanjers, heb ik een gave Lente actie!

Laten we de lente vieren
Ze verdienen het allemaal, stuk voor stuk. Even iets wat wél mag, ongedwongen en spontaan. Verras jij jouw zoon of dochter met een sprankelende Lente minishoot? Met ook nog een blijvende mooie herinnering. Ze krijgen nadien alle foto’s digitaal, dus je tiener kan ze gebruiken als achtergrondje op de mobiel of gewoon uitgeprint boven het bureau. Zo wordt het online leren meteen wat leuker, met zicht op die gave foto van je best friends. Dus laten we de lente vieren! Het mooie weer komt eraan. Ik heb ontzettend veel zin om jouw tiener in het zonnetje te zetten.

Lente minishoot
Een half uur fun maken met vriendinnen, broer of zus, beste matties, of samen met je hond. Lekker in de buitenlucht. Ondertussen maak ik supergave foto’s. Alles mag en niets moet. Alleen of samen met (max 4) vrienden of vriendinnen. Net wat ze zélf willen. Jouw tiener heeft het voor het zeggen. En ze krijgen nadien álle (bewerkte) foto’s digitaal. Zo kunnen ze zelf bekijken wat ze ermee willen doen en jij als ouder hebt ook meteen een mooi portret van je knappe lieve dochter of stoere zoon. En dit alles voor de prijs van slechts € 95,-.
Zeg nou zelf, win-win, toch?

Wanneer?
Speciaal voor deze “Lente minishoots” heb ik twee zondagen gereserveerd.

  • Maandag 5 april (2e paasdag), 13.00 – 17.00 (ieder half uur)
  • Zondagochtend 11 april, 9.30 – 13.00 (ieder half uur)

Reserveer snel je plekje
Reserveer alvast je plekje vóór 31 maart en ontvang ook nog eens 10% extra korting!
Interesse? Stuur me een DM of e-mail naar info@wendyvanhaaren.nl. Een whatsappbericht kan natuurlijk ook naar (06) 207 49 534.

Tot snel!

Liefs,
Wendy